Industry

Crowdfunding Akademija je besplatna i održava se online ovog meseca

Mi pišemo stalno o Kickstarteru, pa ako je i vas zanimalo kako se dolazi do kampanje vredne 13 miliona dolara ili uopšte postavljanja društvene igre na Kickstarter, ovo dešavanje ne bi trebalo da propustite.

Agencija Brodoto će još jednom ove godine organizovati Crowdfunding Akademiju, ali ovoga puta potpuno besplatnu i to putem interneta. Akademija će trajati od 17. do 20. novembra, a svakog dana će predavanja biti između 10 i 17 časova. Prijave su uveliko otvorene i traju do 15. novembra, a uslov je da ste startap ili predstavljate malo preduzeće. Nakon prijava, žiri će odabrati 15 najperspektivnijih kandidata koji su predstavili najinteresantnije ideje.

Uslov za učešće je da postoji tročlani tim koji će biti prisutan tokom trajanja akademije kao i okvirna ideja za crowdfunding kampanju. Takođe, tri sesije će biti na engleskom jeziku pa je poznavanje jezika važno. Program online Crowdfunding akademije uključuje:
● osmišljavanje projektne ideje, finansija i tehnički aspekt pripreme kampanje
● storytelling, dizajn i video pitch
● plan komuniciranja i izgradnje mreže sa pružaocima podrške
● savete i uputstva uspešnih preduzetnika, komunikacijskih stručnjaka i eksperata za crowdfunding.

Podsetimo, naši sugrađani Dažbog Games su bili jedni od uspešnih polaznika ove akademije, a više informacija kao i prijave možete naći na ovom linku.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Categories: Industry, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.