News

Dungeons & Dragons najavio D&D Celebration 2020

Skupite družinu i spremite se za sledeći D&D online događaj za sve fanove širom sveta.

Wizards of the Coast je najavio novi višednevni događaj pod imenom D&D Celebration 2020. Kao što je bio slučaj i sa D&D Live 2020 i ovaj događaj će biti održan kompletno u virtuelnom svetu. Delom zbog pandemije COVIDA-19 a delom zbog povezivanja fanova iz svih krajeva sveta.

D&D Celebration 2020 će biti održan od 18-20 septembra i doneće pregršt online D&D igranja za sve fanove. Za jesen je planiran izlazak knjiga Icewind Dale: Rime Of The Frostmaiden i Tasha’s Cauldron of Everything, te će se na ovom online festivalu održati i najveća virtuelna Dungeons & Dragons RPG sesija. Ona je zakazana za subotu, 19. septembar i, kako organizatori navode, u sesiji će učestvovati preko hiljadu igrača koji će učestvovati u epskoj avanturi odbrane Icewind Dale. Ovu sesiju neće voditi Ranko Trifković, realno jedini živi GM koji to može da izvede, već Adventurers League.

Sem igrarija, biće tu i paneli o dizajnu i budućnosti Dungeons & Dragons, kao i “poznati igraju D&D” strimovi. Organizator navodi da će sigurno biti za svakog po nešto sem kokica. To morate sami napraviti kod kuće.  U naredne dve nedelje dobićemo još informacija o novim događajima. Za D&D Celebration 2020 događaj se možete besplatno prijaviti na sajtu izdavača.

Da li ćete učestvovati u najvećoj D&D RPG sesiji? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.