News

Nove RPG igre 23.06.2020: Povratak u Icewind Dale

RPG noviteti se nižu kao inje tokom divnog zimskog jutra. Zašto pričamo o zimi u sred leta? Pa eto tako. Da vas pripremimo za povratak u Icewind Dale. Pored nove Dungeons & Dragons avanture čitajte i o Forbidden Lands kampanji pod imenom The Bitter Reach i o knjizi monstruma za Call of Cthulhu sa zvučnim imenom Cthulhu Mythos Bestiary: Malleus Monstrorum. Uživajte!

Icewind Dale: Rime of the Frostmaiden

Dungeons & Dragons Icewind Dale: Rime of the Frostmaiden

Dungeons & Dragons Icewind Dale: Rime of the Frostmaiden

Wizards of the Coast je novu D&D avanturu u tvrdom povezu koja ce nas okupirati tokom predstojeće zime. Da nam ne bude hladno tu će biti Dungeons & Dragons Icewind Dale: Rime of the Frostmaiden. Ova avantura će putnike namernike odvesti u Icewind Dale koji pored sto je okovan snegom, ledom i hladnim zimama sada trpi i tamnu zimu izazvanu božanskim otelotvorenjem same zime, Frostmaiden, koja se baš u ovom delu Faeruna skriva od bogova koji pokušavaju da je nađu i ubiju. Igrači će se ponovo naći u Ten-Towns i pokušaće da srede stvari. Ah da, tu su i ludi čarobnjaci iz Arcane Brotherhood. Jer bez ludih čarobnjaka svaka avantura je dosadna. Knjiga će u prodavnice stići 12. septembra.

Cthulhu Mythos Bestiary: Malleus Monstrorum

Cthulhu Mythos Bestiary: Malleus Monstrorum

Cthulhu Mythos Bestiary: Malleus Monstrorum

Chaosium je objavio novu knjigu za vašu Call of Cthulhu RPG kolekciju. U pitanju je zbornik horora, čudovišta i kreatura koje će vam pomutiti pamet. I to 250 komada. Ko bi rekao da ih toliko ima. A dovoljan je samo jedan da poludite. Šalu na stranu, Cthulhu Mythos Bestiary: Malleus Monstrorum je podeljen na dva dela. U prvom delu, Monsters of the Mythos nalazi se 15o monstruma, na primer spawn of Abhoth, kao i kreature iz folklora i ovozemaljske karakondžule. Drugi deo knjige, Dieties of the Mythos, je rezervisan za prave interplanetarne/ dimenzione gangstere – Great Old Ones, Elder God, Unique Beings i Avatare. I to 110 komada, moliću lepo. Cthulhu Mythos Bestiary: Malleus Monstrorum je dostupan kao PDF na DriveThruRPG a fizičku kopiju knjige možete naručiti sa Chaosium vebsajta.

Forbidden Lands: The Bitter Reach

Forbidden Lands: The Bitter Reach

Forbidden Lands: The Bitter Reach

Free League Publishing iduće nedelje u prodaju pušta kampanjsku knjigu The Bitter Reach za njihov hit RPG naslov iz 2018. godine, Forbidden Lands. Knjiga će nas uputiti u ledene pustare severnog dela Ravenlanda i donosi “The Wake of the Winter King” kampanju za do 8 igrača. Pored iste u knjizi se nalaze nove magijske discipline, nova profesija Šampion, proširena pravila za putovanja, 40 slučajnih dogodovština i naravno, novi monstrumi. Pored The Bitter Reach Campaign u prodaji je i The Bitter Reach mapa i špil karata.

Koje se nove RPG knjige vama sviđaju? Da li ste probali neku od pomenutih igara? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.