Boardgames

Klask – recenzija i pravila

Klask. Impozantni komad drveta, šačica magneta i specifični zvukovi koji je prate. Otvorite kutiju i već je spremna za igranje.

Ova igra za dvoje je postala instant hit kada je objavljena 2014. godine, a od nedavno je dostupna i na srpskom jeziku zaslugom distributera KraftNerd. Upravo oni su nam obezbedili primerak i, pa, malo je reći da nismo prestali ovo da igramo od kako je stiglo u redakciju. Vrlo brzo smo shvatili zašto su Danci, a i ostatak sveta, poludeli za ovom igrom.

To je, nadamo se, dovoljna preporuka da nabavite ovu igru. Iskreno, dugo smo razmišljali kako da upriličimo recenziju igre koja se kompletno objasni u 30 sekundi. Da objašnjavamo kako je kvalitetno sastavljena od drveta, kako super zvekeće na stolu, kako će vaša mačka širiti zenice i skočiti na sto kada god budete igrali? Umesto recenzije, odlučili smo zato da vas naučimo kako se igra Klask i pokažemo deo jedne partije kako biste biste kakav je ovo haos za stolom.

Evo kako to izgleda:

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Boardgames, Recenzija, Video

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.