Games

Digitalni Root izlazi uskoro, imamo prve slike iz igre

Slatke životinjice koje se mlate u šumi, poznatije kao društvena igra Root, uskoro će se umlaćivati i na ekranima.

Tačnije, na PC-u i Android i iOS uređajima. Dire Wolf Digital, kao što smo ranije pisali, ove godine će na digitalne platforme doneti hit igru Root, originalno izdatu od strane Leder Games. Pre nekoliko meseci ovaj developer je na Steamu objavio igru Sagrada, a kako je ista naišla na dobar odziv publike, ništa manje ne očekujemo ni od nove igre.

Pre nekoliko dana osvanula je i Steam strana za Root, a sa njom su stigle prve informacije o igri i nekoliko screenshotova koje možete pogledati u galeriji u nastavku. Po onome što je za sada poznato, prenete su samo frakcije iz osnovne društvene igre (mačke, ptice, zečevi i rakuni), dok će dve ekspanzije izgleda čekati rezultate prodaje. Root će podržavati igranje više igrača na istom uređaju i putem interneta, imaće kompjuterske protivnike i tutorijal, ali i mogućnost da igrači sa sve tri platforme zajedno igraju. Igru krasi veoma simpatična 3D grafika, zahtevnost je vrlo skromna tako da očekujemo da ćemo moći da je igramo i na starijim laptopima.

Root se očekuje u prodaji tokom narednih nekoliko meseci. Cena za sada nije poznata.

This slideshow requires JavaScript.

Da li ste igrali Root društvenu igru, planirate možda da isprobate digitalno izdanje? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.