News

Pripremite Warhammer 40K Deathwatch kampanju uz novi Humble Bundle

Dosta vam je zmajeva i čarobnjaka, želite velike oklope, horde vanzemaljaca i roštiljanje puškama u ime Imperatora?

Deathwatch, Warhammer 40K RPG koji za temu ima super tajni odred svemirskih marinaca, je upravo to. Novi Humble Bundle sadrži hrpu knjiga u izdanju Cubicle 7 koje će vam omogućiti da odigrate Deathwatch kampanju kako Imperator na zlatnom tronu zapoveda. Ovo je najkompletnija kolekcija knjiga koju smo do sada videli, sa 18 knjiga koje uključuju one osnovne za igranje i vođenje RPGa, kao i brojne avanture i suplemente kojima ćete začiniti sesije.

Krenućemo od najjeftinijeg paketa. Za 1€ dobijate osnovnu knjigu, Know No Fear knjigu koja će vam približiti istoriju odreda Deathwatch, kao i uvodnu avanturu Final Sanction. Platite li 7,5 evra, očekuju vas još četiri knjige sa avanturama i, još interesantnije, novim mogućnostima za razvoj likova i družine. Rites of Battle je, po mnogim mišljenjima, nezaobilazna Deathwatch knjiga. Za 14€ dobijate sve pomenuto uz još četiri knjige, ali i The Game Master’s Kit u kome ćete naći kratku avanturu i sve potrebne fajlove za vođenje jedne epske kampanje. Na kraju, kompletan paket će vas koštati 16,5€. Kad ste već pazarili onaj za 14, što ne dodati još taj kusur, zar ne?

Warhammer 40K: Deathwatch paket možete pazariti do 27. maja, a uz svaku kupovinu dolazi i kupon za 20% popusta na sve sa Cubicle 7 sajta. A kada ste već na Humble Bundle sajtu, Asmodee paket sa preko 10 digitalnih društvenih igara je u prodaji još nekoliko dana.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.