News

Posetite CMON Virtual Expo ovog vikenda

Sezona online konvencija se ozbiljno zahuktava, a ovog vikenda CMON će održati upravo jednu takvu.

COVID-19 pandemija je dovela do otkazivanja, odlaganja, ili “onlajnizacije” mnogih konvencija ove godine. Među njima je CMON Expo, sajam koji organizuje izdavač najviše poznat po velikim kutijama koje razbijaju Kickstarter rekorde. A prave i minijature, odatle akronim iz naziva.

Elem, CMON Virtual Expo je zakazan za 16. i 17. maj, a lokacija će biti zvanična Facebook stranica. To što će se sve održavati na internetu, ne znači da će se sve svoditi na kliktanje i trolovanje u chatu. Već za prvi dan najavljeno je takmičenje u farbanju minijatura, Zombicide takmičenje, live stream u kome ćemo videti kako se igraju popularne društvene igre ovog izdavača, a biće i intervjua sa dizajnerima među kojima će biti i Erik M. Leng, čiji je Ankh nedavno uspešno finansiran na Kickstarteru. Ceo raspored ćete već naći na pomenutoj Facebook strani.

Svakako će biti interesantno videti kako će proći ovaj talas konvencija na internetu. Ko zna, možda će neće ostati tradicija čak i kada budemo konačno mogli da putujemo po inostranstvu bez da nosimo maske na licu.

Planirate li da pratite CMON Virtual Expo? Ideja online sajmova vam zvuči bezveze? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Categories: News

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.