Card Games

Sve je spremno za drugi ELEAGUE MTG Arena Showdown turnir

Počinje drugi ELEAGUE MTG Arena Showdown koji će okupiti top pro igrače i strimere. Gledaćemo ih svake srede!

Wizards of the Coast u saradnji sa ELEAGUE organizuje drugu sezonu MTGA Showdown turnira. On će na ELEAGUE Twitch kanalu biti emitovan sredom od 22 sata, počevši od danas, 22. aprila pa sve do 27. maja.  Gledaoci će uživati u mečevima MTG profesionalaca, strimera i uspešnih amatera koji se svake nedelje takmiče za novčane nagrade i prelazak u turnir sledeće nedelje sa titulom “igrač koga treba pobediti”.

MTGA Showdown ima zanimljiv turnirski format. Mnogi Magic: The Gathering turniri se igraju na dve dobijene partije sa mogućnošću korišćenja sideboarda. Ne i u Showdown turniru. Igrači se takmiče na jednu dobijenu partiju bez korišćenja sajdborda. Ovo ubrzava samo igranje a i forsira igrače da naprave solidan špil za ovakav format okršaja.

Poznata komentatorska ekipa za kormilom ELEAGUE MTGA Showdown

Poznata komentatorska ekipa za kormilom ELEAGUE MTGA Showdown

Prošlogodišnja zvezda Set Menfild je imao sjajne mečeve što je donelo gledanost od oko 10000 pregleda, po Esport Chart. Očekuje se porast gledanosti s obzirom da je WOTC uveo restrikcije i nova pravila oko objavljivanja liste karata iz špilova i zbog interesovanja igrača da saznaju promene u Standard meti nastale izlaskom Ikoria: Lair of Behemoth seta.

Da li ćete pratiti ovaj MTGA turnir? Kako vam se sviđa format? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.