Card Games

WOTC pomerio datume izlaska Ikoria: Lair of the Behemoths seta


Wizards of the Coast je odlučio da pomeri datume objavljivanja novog Magic: The Gathering seta karata – Ikoria: Lair of the Behemoths.

Do odluke o odstupanju od planiranog datuma objavljivanja novog seta je došlo zbog trenutne situacije u svetu prouzrokovane COVID-19 virusom. Ikoria set će imati prerelease okupljanja 15. maja za Evropu. Izdavač je takođe dozvolio prodaju prerelease materijala igračima koji ne učestvuju u ovom događaju zbog opravdanih razloga.

Premijerno prikazivanje karata iz Ikoria: Lair of the Behemoths počinje 2. aprila. Kompletan spisak karata biće dostupan 10. aprila. Prvi put u istoriji Magic The Gathering igre, novi set će biti prvo dostupan digitalno za Magic The Gathering: Arena i Magic The Gathering Online i to 16. aprila.

Za one koji vole da dublje urone u svetove popularne kartične igre najavljen je i novi roman. Ikoria: Lair of Behemoths – Sundered Bond, koji možete naručiti na Amazon sajtu, je napisao Django Veksler, koji je i autor War of the Spark romana. On će nas, dok ne stignu karte, provesti kroz svet prepun monstruma do njihove jazbine.

Da li igrate Magic the Gathering? Koji su vaši omiljeni setovi karata? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.