Games

Još dve društvene igre su besplatne na Steamu

Kako izdržavate samoizolaciju? Mi smo dobro, hvala na pitanju, iako na trenutke blago ludimo i nedostaje nam odlaženje u klubove za društvene igre.

Elem, još izdavača se pridružuje akciji “kad ste već kod kuće, što ne biste igrali naše igre” i daju svoje digitalne društvene igre potpuno besplatno. Ovoga puta su to izdavači Daisu Games i Fruitbat Factory, a obe igre možete ugrabiti na Steamu. Evo i šta je besplatno:

Between Two Castles – Digital Edition

Digitalna adaptacija treće igre iz serijala Mad King Ludwig je još jedna igra slaganja pločica i izigravanje enterijer dekoratera. Kralj Ludvig želi zamkove, mnogo zamkova, pa ćete sarađivati sa ostalim igračima u izgradnji, istovremeno balansirajući između dva zamka (zato i naslov). Digitalna verzija ove društvene igre podržava igranje do 7 igrača na istom kompjuteru, kao i online, a tu su i AI protivnici za vežbu ili kada vam zafali igrača.

100% Orange Juice

A sad, nešto sasvim drugačije, štaviše anime. Oba šarena, prešarena igra iz Fruitbat Factory kao aktere ima plejadu likova iz drugih video igara ovog izdavača. U pitanju je kartaška roll n move igra, sa nekoliko tabli i četiri kampanje za solo igrače. Podržano je igranje do 4 igrača putem interneta, dok igranje iznova i iznova garantuju različite sposobnosti likova. Obratite pažnju i da za igru postoji ogroman broj mini DLC ekspanzija koje unose dodatne likove i kozmetiku, mada nijedna nije obavezna za udobno igranje.

Obe igre možete preuzeti do 30. marta, a ostaju vam trajno na Steam nalogu. Registracija na Steam je potpuno besplatna, dok su same igre kompatibilne samo sa Windows operativnim sistemima. Ako tražite društvo za igranje, svratite na naš Discord kanal.

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.