News

Dungeons & Dragons proslavlja jubilej safirima i kockicama

Wizards of the Coast slavi jubilej Dungeons & Dragons RPG sa prigodnim setom svetlucavih kockica.

Dungeons & Dragons je objavljen pre 45 godina a peta edicija ovog RPGa slavi 5 rođendan. Odgovarajući dragi kamen za ove jubileje je safir te se Wizards of the Coast odlučio da sa njim proslavi rođendane.

D&D Sapphire Dice set

D&D Sapphire Dice set

Kompanija je spremila ekskluzivan set kockica za ova dva jubileja koje je izradila kompanija Level Up Dice. Set se sastoji od 11 precizno izrađenih aluminijumskih kockica (2xd20, 1xd12, 2xd10, 1xd8, 4xd6, 1xd4). Dve d20 kockice mesto broja 20 imaju ubačen safir. Set dolazi sa posebnom kutijom i sunđerastom zaštitom za kockice. Takođe dobićete i poster u boji sa slikom zmaja od safira sa sve njegovim igračkim statistikama, nešto nalepnica i serijski broj kockica.

Safiri su inače ređi od dijamanata i jedan od prvih dragih kamenova koji je sintetizovan. Ovi koje WOTC koristi su sintetizovani mada su hemijski i fizički identični svojoj braći iz prirode. Kompanija će napraviti samo 1974 ovih setova. Broj predstavlja godinu kada je Dungeons & Dragons RPG prvi put objavljen.

Cena ovog seta iznosi 300 dolara. Više informacija o ovom raskošnom poklonu/ trofeju možete pronaći na oficijelnoj stranici. Nemamo ni trunčicu sumnje da će se setovi prodati u rekordnom roku.

Pročitajte našu recenziju Dungeons & Dragons Player’s Handbook, Dungeons & Dragons Dungeon Master Guide i Dungeons & Dragons Monster Manual knjiga koje čine osnovu pete edicije.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.