Boardgames

Pomračenje u Tokiju – stiže King of Tokyo: Dark Edition

King of Tokyo: Dark Edition

King of Tokyo: Dark Edition

IELLO za iduću godinu sprema limitirano izdanje njihovog klasika King of Tokyo.

Igra kojoj se svi često vraćaju kada žele kvalitetno šopanje ogromnih monstruma među soliterima uz zadovoljavajuće zvuke bačenih kockica je King of Tokyo. Ova igra Ričarda Garfilda je spojio ljudsku čežnju  za velikim čudovištima i rolanjem kockica. Izdata 2011. godine igra je dobila mnogo ekspanzija a za sledeću godinu se sprema limitirano King of Tokyo: Dark Edition izdanje.

Kako IELLO najavljuje, ovo izdanje će imati deluks komponente i nove ilustracije Pola Mafajona. Igra je bazirana na originalnim pravilima King of Tokyo sa dodatkom nekih novih pravila vezanih samo za ovu ediciju.

King of Tokyo: Dark Edition (PHOTO: W Eric Martin)

King of Tokyo: Dark Edition (PHOTO: W Eric Martin)

Zanimljivo je da će ime igre i relevantne informacije biti štampane na celofanu koji štiti igru. Kada skinete celofan na polici će blistati crno pakovanje sa koga vas između nestabilnih solitera gleda Godzila.

King of Tokyo: Dark Edition je pripreman za kolekcionare te će ovo izdanje imati samo jedno štampanje. Kompanija trenutno radi na proceni koliko će primeraka odštampati. Igra će se naći u prodaji u drugom kvartalu 2020. godine, za sada samo na engleskom i francuskom jeziku.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.