News

Ugrabite besplatni primerak Tales from The Loop RPG-a

Ukoliko i vi volite da besplatno igrate RPG, a da za to pritom ne jurite kroz “neoficijelne” kanale, imamo jednu dobru vest.

Free League Publishing je odlučio da, samo danas, časti svoje fanove sa čitavom osnovnom knjigom za Tales from the Loop RPG. Knjiga i prateći listovi za vaše karaktere se distribuiraju kao PDF fajlovi, a akcija će se završiti oko 17h 11. oktobra po našem vremenu (mada postoji šansa da bude produžena koji sat).

Svoj besplatni primerak ugrabite preko DriveThruRPG. Potrebno je da “kupite” knjigu po ceni od 0 dolara i samo potvrdite ovu kupovinu – ne morate dodavati nijedan metod plaćanja, samo vam treba besplatni nalog na sajtu. Normalno, poklon je ograničen na po jedan po nalogu, a fajlovi vam ostaju trajno dostupni tako da nije u pitanju samo privremena čast već čist poklon od strane izdavača.

Ovaj poklon vredan 25 dolara je ujedno i promocija Out of Time kampanje koja je upravo objavljena, a odvodi hrabre klince u diviljinu Petlje i njene tajne tunele. Tu su i misterije letnjeg kampa, teorije zavere o sletanju na Mesec, generator misterija i likova, kao i paket od osam mini scenarija zasnovanih na pop pesmama iz ’90-ih godina.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.