Card Games

Prijateljstvo je magija – poniji stižu u Magic The Gathering

Ponies: Galloping

Ponies: Galloping

Došlo je vreme za ultimativno ukrštanje My Little Pony i Magic: The Gathering! Magija se desila za dobrotvorne svrhe.

Wizards of the Coast i Hasbro su najavili novi set karata za Magic: The Gathering pod imenom Ponies: Galloping. Ne, nije prvi april. Pobogu bliži se zima. Ovo je novi set karata za popularnu kartičnu igru sa motivima My Little Pony, koji će podržati Extra Life humanitarnu organizaciju.

Ponies: Galloping

Da se razumemo, novi set se sastoji od samo tri karte. Ali, da znate samo kakve karte! Od 22. oktorbra do 5. novembra, kroz Hasbro Pulse sajt će se prodavati ovi setovi po ceni od 50 dolara, od kojih 30 dolara od svake prodaje odlazi u Extra Life. Postoji i mogućnost doniranja 100 dolara, gde 80 dolara odlazi u humanitarne svrhe.

Ultra-Pro Ponies: Galloping mats

Ultra-Pro Ponies: Galloping mats

Uz osnovnu donaciju dobijate set od tri karte a, ako ste darežljivi, Ultra-Pro će vas nagraditi i sa tri mata za igranje sa motivima sa ovih karata. Pored toga što su dizajnirane za potrebe dobrotvorne akcije, ove karte će po svemu sudeći biti popularne u Commander formatu.

Princess Luna

Princess Luna

The Princess Twillight Sparkle karta je sjajan izbor za Commander špil koji sadrži temu sa konjima. Zbog nje se očekuje povećanje prodaje karata koje prizivaju i stvaraju pegaze, konje, jednoroge i ostale kreature koje se osećaju kao konji. Nema sumnje, poniji će biti traženi u opuštenijim krugovima Magic igrača. Sem Commander formata i police kod kuće ove karte neće videti veću primenu, ali će pomoći da se skupi novac za pomoć deci.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.