Games

Napravite dobro vino uz digitalni Viticulture

Viticulture, strateška igra menadžerisanja vinarije stiže u digitalnom obliku na naše računare i mobilne uređaje.

Viticulture je dizajnirao Džejmi Stegmajer iz Stonemaier Games a digitalnu verziju sprema Digidiced. Ovaj studio stoji iza skorašnjih digitalnih adaptacija igara poput Cottage Garden, Indian Summer, Agricola, Terra Mystica, Isle of Skye i The Castles of Burgundy.

Viticulture je prvi put objavljen 2013. godine. Igrači su u ulozi vlasnika vinarija u rustičnoj Toskani. Pomoću dostupnih radnika vodimo posao u vinariji, gradimo potrebne zgrade, sadimo grožđe i proizvodimo vino. Na sve to i vodimo računa o turistima. Igra je osvežena 2015. godine sa Essential Edition izdanjem koje je donelo dodatne module sa novim mehanikama koje mogu da se dodaju u osnovnu igru. Digitalno izdanje Viticulture će kompletno ispratiti najnovije izdanje igre sa najsvežijim pravilima.

Aplikacija će podržavati igranje do 6 ljudi protiv AIa. Sem toga tu su i drugi lokalni i onlajn modovi igranja koji uključuju i asinhrone poteze. Igra će biti opremljena i kompletnim tutorialom za igranje a moći ćete i da premotavate odigrane partije u edukativne svrhe.

Viticulture još nema datum izlaska ali je potvrđeno da će biti dostupna na Steam, iOS i Android platformama posle beta testiranja.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.