Games

Uređivanje bašte u Cottage Garden stiže i na digitalne platforme

Još jedna hit društvena igra ove nedelje dobija i digitalnu verziju. Zarazna slagalica Uve Rozenberga, Cottage Garden je spakovana za vaše mobilne telefone, tablete i kompjutere. Za digitalnu verziju ove igre zaslužan je DIGIDICED tim, koji je takođe kreirao digitalne verzije Terra Mystica, Patchwork, Agricola: All Creatures Big and Small i Le Havre: The Inland Port.

Cottage Garden

Cottage Garden

Cottage Garden je dobio Golden Geek Awards nominaciju za najbolju porodičnu igru za 2016. godinu, kao i nominaciju Dice Tower Awards za najbolju igru malog izdavača za istu godinu. U ovoj igri ćete se takmičiti u pravljenju što lepše i bujnije bašte, kupujući biljke sa zajedničke pijace i smeštajući ih na svoja dva parčeta zemlje u Tetris stilu. Poene ćete osvajati za maksimalno popunjavanje prostora u bašti a otežavajuća okolnost su prepreke u bašti kao i konstantno nadmetanje sa ostalim igračima za najbolje biljke na tržištu.

Cottage Garden pored klasičnog cross-platform multiplayer igranja ima i solo varijantu kao i cross-platform asinhroni multiplayer. Igra je već dostupna za iOS i Android platforme a verzija za PC na Steam digitalnoj platformi će biti dostupna 20. oktobra.

3 replies »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.