News

D&D Live 2019: Wizards of the Coast najavio lavinu proizvoda za Dungeons & Dragons

Tokom ovogodišnjeg D&D Live vikenda, Wizards of the Coast je najavio nekoliko veoma primamljivih novih naslova koji nas očekuju do kraja godine.

Čarobnjaci su najavili nekoliko noviteta za popularnu Dungeons & Dragons liniju proizvoda, kao i neke naslove od strane licenciranih partnera.

Dungeons & Dragons Baldur's Gate: Descent into Avernus

Dungeons & Dragons Baldur’s Gate: Descent into Avernus

Dungeons & Dragons Baldur’s Gate: Descent into Avernus će biti sledeća objavljena avantura za ovaj RPG sistem. Knjiga od 256 strana sadrži avanturu koja će provesti igrače od 1 do 13 nivoa, dok se smucaju ulicama Baldur’s Gate, upliću u međuplanarni Krvavi Rat i spuštaju se ka dubinama pakla. Knjigu je napisao Kris Perkins a datum izlaska je 17. septembar. Knjiga će imati i alternativne korice koje je uradio Hydro74. Prateći proizvod za ovu veliku, paklenu (ha!) avanturu je i set dizajniranih kockica, kutija za bacanje istih kao i mapa regije. Tu su i liste enkauntera i mapa demona.

The Dungeons & Dragons vs. Rick and Morty: Tabletop Roleplaying Game Adventure

The Dungeons & Dragons vs. Rick and Morty: Tabletop Roleplaying Game Adventure

The Dungeons & Dragons vs. Rick and Morty: Tabletop Roleplaying Game Adventure je set knjiga koji ce pomešati dve veoma popularne intelektualne svojine. Nakon stripa iz četiri dela, potpisanog od strane poznatih pisaca, na redu je došlo i samo igranje. Kutija sadrži sve što je potrebno Game Masteru da kanališe ludog naučnika koji se krije u njemu i povede igrače na rikroling avanture od 1 do 3 nivoa. Planirani izlazak ovog seta je na jesen.

Dungeons & Dragons Essentials Kit

Dungeons & Dragons Essentials Kit

The Dungeons & Dragons Essentials Kit je uvodni proizvod i namenjen je publici koja po prvi put želi da se oproba u igranju RPGa. Knjiga pravila uči radoznale novajlije kako da naprave karaktera i sadrži avanturu “Dragon of Icespire Peak” koju je napisao Kris Perkins. Ova avantura upoznaje igrače i sa novim “jedan na jedan” pravilima. Ovaj set se u prodavnicama očekuje 3. septembra.

Wizkids je prikazao ogromnu minijaturu, koja poredstavlja Paklenu Ratnu Mašinu,  koja će biti deo licencirane D&D Icons of the Realms linije minijatura. Gale Force Nine će objaviti licencirane D&D pakete karata koje su povezane sa Descent into Avernus avanturom kao i minijature, DM zaslone i ostale dodatke.

Wizards of the Coast je pred kraj festivala najavio i još jedno izdanje za kraj godine. To će biti Dungeons & Dragons: Eberron u tvrdom povezu, koji se do sada već bojažljivo pojavio u Wayfinder’s Guide to Eberron. Nikakve dodatne informacije o ovom novom izdanju starog sveta nisu objavljene.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.