News

Ekipa Relics and Rarities otvara ovogodišnji D&D Live u Los Anđelesu

Izdanje D&D Live za 2019. godinu počinje RPG spektaklom.

Wizards of The Coast je najavio da će njihov godišnji D&D Live događaj otvoriti Relics and Rarities koji će uživo izvesti novu epizodu svog šoua. Ukoliko niste upoznati sa ovom živopisnom RPG družinom, Relic and Rarities je ekipa filmskih i televizijskih glumaca koji u svakoj epizodi imaju specijalnog gosta i donose svoj lični pečat u svet Dungeons & Dragons kroz priče koje se odvijaju u misterioznoj prodavnici magičnih predmeta. Iskustvo na televiziji (serije Arrow, Daredevil i Twin Peaks) je očigledno i u produkciji koja je vrhunska.

Što se samog događaja tiče, za D&D Live 2019: The Descent je najavljeno otkrivanje nove velike avanture i sledećeg poglavlja Dungeons & Dragons priče, pored okupljanja ljubitelja ovog kultnog RPG-a. Los Anđeles će tako do 17. do 19. maja biti središte geek kulture i prilika da posetioci upoznaju D&D autore, saznaju šta ih očekuje u budućnosti njihovog omiljenog RPG sistema, isprate sesije The Descent kampanje koju će voditi kultne ličnosti iz RPG sveta, ali i da prođuskaju na nekoliko koncerata.

Sve to ćete moći da pratite uživo putem Twitch kanala od 17. maja u 23 časa po našem vremenu, a detaljan program i spisak gostiju i voditelja možete naći na zvaničnom sajtu.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.