Boardgames

Ove zime stiže The Elder Scrolls društvena igra

The Elder Scrolls 6 možda jeste još daleko, ali to ne znači da nema novih avantura u Tamrielu.

Bethesda je našla još jedan način da nam ponovo proda Skyrim. U neku ruku. U saradnji sa Modiphius Entertainment najavila je The Elder Scrolls: Call to Arms, veliku društvenu igru sa minijaturama koja će se zasnivati na sistemu iz Fallout: Wasteland Warfare.

Kroz igru ćemo imati priliku da posetimo ne samo lokacije iz Skyrim, već i iz ostalih Elder Scrolls igara, kroz kampanju koja se može igrati solo ili kooperativno, a biće uključena i pravila za borbe između igrača. Baš kao i za Fallout igru, Modiphius sprema vrlo detaljne minijature visine 32mm poznatih likova iz video igara – neizbežni Dragonborn, Ulfrik, Tilius, čak i Lidija koja uvek nosi vaše kofere uz stepenice (jer lift ne radi). Prvi talas sadržaja će biti paket za dva igrača sa Stormcloacks i Imperial Army figurama koji stiže u decembru, dok izdavač najavljuje i druge likove i rase iz bogatog univerzuma igre u mesecima koji slede.

Takođe, kao promociju igre, u prodaju su pustili specijalno izdanje Dovahkiin figure koje košta tričavih 20€. Minijaturni Dragonborn će takođe moći da se koristi u igri, ali nažalost ne viče FUS RO DAH kada ga povučete za gajtan.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.