Games

Ugrabite kolekciju Asmodee Digital igara po najnižoj ceni do sada

Humble Bundle i Asmodee Digital su ponovo udružili snage i lansirali još jedan povoljan paket digitalnih društvenih igara.

Ukoliko preferirate da digitalni karton konzumirate u udobnosti svog PC-a, Humble More Board Games Bundle je kao stvoren za vas. U pitanju je kolekcija od 10 društvenih igara koje je Asmodeejev ogranak za video igre objavio, a među njima su i pravi klasici poput Carcassonne, Pandemic i Twilight Struggle. Solidan broj igara je po prvi put u ovakvom kompletu, a svakako je najjeftinija prilika do sada da ih nabavite.

Kao što smo navikli, i ovaj Humble Bundle je podeljen na tri nivoa od kojih će vas prvi koštati ravno dolar, drugom se dinamično menja cena od toga koliko kupci prosečno daju novca, a najskuplji nivo (u kome su sve igre i ekspanzije)  je 12 dolara, odnosno 10.7€. Evo i kako su igre raspoređene:

  • prvi nivo: Twilight Struggle, Love Letter, Gloom i Ticket to Ride: The First Journey
  • drugi nivo: Carcassonne: Tiles & Tactics + Inns & Cathedrals ekspanzija, Pandemic, Ascension, Mysterium i obe ekspanzije (Hidden signs + Secrets & Lies)
  • treći nivo: Scythe i Pathfinder Adventures: Obsidian Edition (vrednost 25€)

Naravno, kupovinom skupljih nivoa dobijate i sve igre sa jeftinijih nivoa, a možete odabrati koji udeo vašeg novca će ići izdavaču, samom Humble Bundle sajtu ili humanitarnim organizacijama sa kojima Humble sarađuje.  Sve igre dolaze u vidu ključeva za Steam, a paket je u prodaji do 7. aprila.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.