Games

Circle the Wagons od sada i u vašem browseru

Happy Meeple je upravo proširio svoju ponudu digitalnih društvenih igara jednom kaubojskom igrom.

Platforma za igranje društvenih igara kroz browser, koja ne zahteva nikakvu instalaciju pa ni registraciju (i možete je prošvercovati na poslu, ali pssst, nismo vam to rekli), u svoju ponudu je uvrstila Circle the Wagons. Igra je objavljena 2017. godine, nakon što je osvojila prvo mesto na takmičenju izdavača Button Shy Games za najbolju igru koja staje u novčanik.

U ovoj brzoj igri, 2 igrača grade svoje gradiće na Dibvljem zapadu od 15 podeljenih karata, pokušavajući da naprave grupe spojenih teritorija iste boje. Kada se sve karte ugrabe, igra se završava, a poeni se kalkulišu na osnovu zadataka sa tri karte koje nisu bile podeljene. Circle the Wagons je brzo postao hit među igračima, jer u svojih osamnaest karata i jednostavnim pravilima krije popriličnu dubinu i može se igrati iznova i iznova i svaki put je jednako zabavna glavolomka. Igru možete probati putem ovog linka.

A za još društvenih igara koje možete igrati na kompjuteru, pogledajte našu listu najboljih platformi za društvene igre.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.