Games

Tabletopia stigla na Android

Posle PC i iOS uređaja, simulator igranja na stolu Tabletopia je dostupna i za Android.

Android korisnici od danas mogu besplatno da preuzmu aplikaciju Tabletopia, koja omogućava igranje zvaničn digitalnih izdanja društvenih igara na telefonu ili tabletu. Aplikacija je teška svega 40MB, ali se svaka od igara posebno downloaduje i instalira.

Mobilna Tabletopia je manje-više identična po mogućnostima verzije za PC. Kao neregistrovani korisnik imate pristup solo i hotseat igranju na istom uređaju odabranih igara, dok sa registracijom ili pretplatom dobijate online igranje i još nekoliko mogućnosti, između ostalog odigravanje nekoliko partija paralelno. Biblioteka igara je, doduše, nešto manja, a među ponuđenim igrama se nalaze Champions of Midgard, Mint Works i Burgle Bros. Nažalost, igranje Android i iOS korisnika nije još uvek podržano, ali developeri navodi da aktivno rade na tome.

Tabletopiu možete preuzeti putem Google Play. Kao minimum je naznačen Android 4.4 (KitKat). Više o funkcijama mobilne verzije i razlikama između besplatnih i plaćenih naloga možete pročitati na zvaničnom Tabletopia sajtu.

Categories: Games

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.