Boardgames

Intelektualna svojina Games Workshop spremna za filmove i TV serije

Games Workshop žarko želi Warhammer filmove i ovaj put je siguran u njihov uspeh.

Direktor Games Workshop, Kevin Rauntri, u svom godišnjem izveštaju je objavio da je organizovao mali tim u okviru kompanije čiji će zadatak biti da istraži načine na koje bi se Warhammer ”oživeo kao nikada do sada”. Čini se da je cilj doneti najpoznatiju hobi igru na TV i filmsko platno, jer se kompanija interesuje za snimanje animiranih i igranih filmova/serija kako za Age of Sigmar, tako i za 40K i Horus Heresy.

”Verujemo da su naše franšize među najboljima na svetu”, dodaje Rauntri. ”Warhammer svetovi su izuzetno bogati i upečatljivi. Nastanjuje ih više od tri decenije fantastičnih likova i kroz njih je ispričano na hiljade priča. Gledajući ka budućnosti, želimo da se ljudi još lakše upuste u naše svetove.” Kako se dalje objašnjava iz Games Workshop, proizvodnja stonih igara sa minijaturama će i dalje ostati glavni prioritet kompanije, poput Kill Team koji je objavljen nedavno, te je zbog toga tim koji istražuje filmski potencijal trenutno malobrojan. U izveštaju se navodi i da je licenciranje Warhammer franšize za video igre (Vermintide 2 i Total War) donelo značajnu zaradu, a ovog meseca nas očekuje Warhammer 40,000 Monopoly.

Imate li visoka očekivanja od Warhammer filmova ili možda serija? Javite nam u komentarima, na Facebooku, ili se pridružite diskusiji na Pitchwise Discord kanalu.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.