Boardgames

Ekipa Critical Role uskoro i od plastike

Vreme je da se Vox Machina i Critical Role ekipe pretoče u plastiku.

Steamforged Games će u saradnji sa Critical Role izdati seriju minijatura koje oslikavaju heroje iz dve web kampanje sa popularnog Geek & Soundry striming servisa.

Vox Machina

Vox Machina

Prva kampanja je okupila Vox Machina ekipu i sadržaće Gnome Cleric, Half-Elf Druid, Human Gunslinger, Goliath Barbarian, Gnome Bard, Human Artificer, Half-Elf Ranger i Half-Elf Rogue minijature.

Mighty Nein

Mighty Nein

U drugoj kampanji je učestvovala ekipa pod imenom Mighty Nein i sadržaće Aasimar Barbarian, Human Monk, Tiefling Blood Hunter, Half-Orc Warlock, Goblin Rogue. Tiefling Cleric i Human Wizard minijature.

Obe ekipe, Vox Machina i Mighty Nein, kao i nekoliko Kickstarter ekskluziva su dostupne za 45 funti u ovoj kratkoj desetodnevnoj kampanji. Kickstarter kampanja traje do 6. jula a do sada je zbog svoje popularnosti, skupila preko 600.000 funti, što je preko 3000% od osnovne ciljane svote.

Izdavač Green Ronin Publishing je 2016. godine sklopio partnerski ugovor sa Critical Role ekipom za izdradu i štampanje materijala baziranog na svetu Exandria Game Mastera Metju Mersera. Tokom 2017. godine prva knjiga je ugledala svetlost dana – Critical Role: Tal’Dorei Campaign Setting.

Critical Role, strimovana D&D RPG sesija je nedavno postala nezavisna produkcija kada se razdvojila od Geek & Soundry i Legendary Digital Networks.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.