Card Games

Poznat datum izlaska digitalnog The Lord of the Rings: LCG

The Lord of the Ring: LCG (Steam)

The Lord of the Ring: LCG (Steam)

The Lord of the Rings: Living Card Game besplatno digitalno izdanje je konacno dobio datum izlaska.

Prvi put najavljen krajem prošle godine, kao debi naslov novog Fantasy Flight studija, Lord of the Rings: LCG je baziran na stonoj kooperativnoj avanturističkoj kartičnoj igri . Digitalno izdanje će imati sličan format gde će karakteri i špilovi koje vode i prave igrači biti testirani kroz serije dogodovština i avantura u Srednjoj Zemlji formirajući jednu veliku kampanju.

The Lord of the Ring: LCG (Steam)

The Lord of the Ring: LCG (Steam)

Igra će se pojaviti u okviru Early Access sistema na Steam digitalnoj platformi 28 avugsta. U okviru startnog paketa biće prva kampanja, Adventures in Mirkwood, kao i četiri heroja i karte iz starter seta.

The Lord of the Ring: LCG će biti igra za jednog igrača tokom svog boravka u Early Access, koji je planiran da traje od 2 do 5 meseci. Puno izdanje igre će imati dve dodatne kampanje i multiplayer, kao i pregršt dodatnih igrarija i zanimacija za igrače.

The Lord of the Ring: LCG (Steam)

The Lord of the Ring: LCG (Steam)

Fantasy Flight Interactive je odlučio da proslavi ovu najavu izlaska sa zanimljivim paketom – Limited Collector’s Edition, koji kombinuje pristup Early Access verziji digitalne igre kao sa novom fizičkom starter kutijom kartične igre koja sadrži nove ilustracije, ekskluzivne heroje kao i postere, muziku, plejmet, kozmetiku za digitalno izdanje, kesice kartica kao i repliku prstena. Sve ovo za 100 dolara.

The Lord of the Ring: LCG Limited Collector's Edition

The Lord of the Ring: LCG Limited Collector’s Edition

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.