Card Games

Fantasy Flight Games najavio digitalnu verziju Lord of The Rings LCG

Lord of The Rings LCG

Još jedna kompanija je odlučila da napravi svoj Hearthstone i uzme deo digitalnog kolača i basnoslovne love koju generišu kartične igre.

Fantasy Flight Games je tako najavio kompjutersku verziju svoje ”žive” igre sa kartama (LCG=living card game) The Lord of The Rings. Na razvoju igre radi njihov studio Fantasy Flight Interactive, a za sada je u planu verzija za PC platformu koja će se distribuirati na platformi Steam. Za razliku od digitalne Magic The Gathering igre, LoTR će zadržati svoje LCG korene što znači da nećete otvarati pakete nasumičnog sadržaja već konkretne male ekspanzije. Skuplja varijanta, ali više fer.

Osnovna igra će biti besplatna za igranje i imaće opciju kooperativnog igranja za dva igrača protiv kompjuterskog protivnika. Napredovanje kroz igru će biti dizajnirano u vidu avanture zasnovane na delima J.R.R. Tolkina, a vaši špilovi od 30 karata će sadržati poznate likove, opremu i magije iz Gospodara Prstenova. Jedino što bi moglo da stane na putu zabavi je nabavka novih ekspanzija, jer ih trenutno u fizičkom izdanju postoji – više od 100!

Lords of the Rings LCG dolazi tokom 2018. godine na Steam, a u narednim mesecima će postati dostupna early access verzija sa singleplayer sadržajem.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.