Games

Terraforming Mars stiže na PC

Pošto se ustoličila kao jedna od najboljih strateških društvenih igara u prethodne dve godine, Terraforming Mars stiže i u digitalni svet.

Inteligentna simulacija adaptiranja na marsovsko okruženje Jakoba Frikseliusa, objavljena je 2016. godine. Brzo je postala jedna od omiljenih igara širom sveta zbog svoje strateške kompleksnosti i bogate teme. Terraforming Mars je osvojio As d’Or 2018 za ekspertsku igru i Deutcher Spiele Preis 2017 nagradu. Takođe je nominovan za Kennerspiel des Jahres 2017, International Gamers Award 2017, Diana Jones Award 2017 i Golden Geek Award 2016.

Najavljena PC i mobilna verzija igre Terraforming Mars će se držati originalnih mehanika i doneće solo igru protiv AI kao i lokalni i online multiplejer. Rana verzija igre će stići na Steam digitalnu platformu u drugom kvartalu 2018. godine, a za njom će stići i Android i iPad verzija.

Studio Lucky Hammers koji je zadužen za digitalnu verziju je potvrdio da će igrea dobiti još sadržaja posle oficijelnog starta. Nije potvrđeno da li će to biti Prelude, Hellas & Elysium i Venus Next dodaci koji su dostupni za društvenu igru i nominovani su za Golden Geek Award 2017.

This slideshow requires JavaScript.

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.