Boardgames

Prijavite varalice u Monopoly

Nije da to MI tražimo od vas, već izdavači društvene igre Monopol žele da stanu na kraj varanju, izmišljanju pravila i ostalim smicalicama koje igrači Monopola već decenijama rade.

Na iznenađenje… verovatno nikoga… veliki broj igrača je grešio prilikom igranja Monopola ili izmišljao pravila. Da, polje Besplatno Parkiranje je samo prazno polje, ne, ne stavljate na njega novac od plaćanja troškova u igri i nikako ne možete da izgradite četrnaest hotela na Ženevskom trgu. Hasbro je odlučio da stane na kraj brljanju sa pravilima i nepoštenim igračima, pa je izdao zvanično saopštenje:

Varanje je predugo trajalo! Kako gotovo svaki drugi igrač Monopola menja ili krši pravila, znali smo da je vreme da okončamo varanje, a koji je bolji način da se obratimo fanovima nego putem inovativne Facebook Messenger tehnologije. Naš Monopoly CheatBot omogućava fanovima da ”prijave” porodicu i prijatelje koji brljaju tokom igranja – sa šaljivim posledicama i nadamo se da ćemo konačno okončati svađe oko Monopola.

Ako vam ovo deluje zanimljivo, CheatBot će biti dostupan do 16. februara. Iskreno, ne znamo puno ljudi koji će ovo isprobati jer, iako je Monopol kultna društvena igra, retko ko je sada igra čak i kad ima nekoliko verzija u kolekciji.

 

Categories: Boardgames, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.