Boardgames

Food Chain Magnate dobija specijalno izdanje

Vreme je da i restorani brze hrane zablistaju. A i njihovi menadžeri.

Food Chain Magnate je jedna od onih igara koju prate duboko podeljena misljenja. Sa jedne strane su igrači koji veličaju duboko kompleksnu simulaciju upravljanja franšiznim restoranima, strateške mogućnosti i izazove u kojima nema faktora sreće. Sa druge strane su oni koji ne gledaju blagonaklono na igru u kojoj vas jedna pogrešna odluka može ostaviti u zaostatku do kraja partije bez mogućnosti da povratite propušteno ili čak pobedite.

Kojoj god da grupi pripadate sigurno se slažemo da je sa vizuelnog aspekta igra poprilično … dosadna. Blede boje, tabla ‘uradi sam”i pakovanje za pamučnu majicu Prvi Maj Pirot.

Food Chain Magnate Special Edition

Food Chain Magnate Special Edition

Došlo je vreme da se to promeni. Lako je to srediti kada imate dobru igru. Splotter Spellen u saradnji sa Lucky Duck Games sprema specijalno izdanje. Da ne kažemo “ilustrovano izdanje”. Pošto je sa igrom sve u redu – da, pripadamo toj grupi igrača, izdavači će se pozabaviti vizuelnim identitetom igre. Ilustracije, grafika, komponente i treker za ciljeve će biti osveženi. Takođe će se u kutiji naći i minijature koje će zameniti dosadne kartonske pločice. Specijalno izdanje uključuje i ekspanziju koja je objavljena 2019. godine, koja je donela nove elemente igre, kafiće i nove vrste hrane.

Ovo nije prvo ulepšavanje Splotten Spellen igara. U jesen 2019. godine Capstone Games je povodom dvadesetogodisnjice Bus igre objavio reizdanje iste,  koje se takođe bavilo vizuelnim poboljšanjima  dizajnerskog dua koji nam je kasnije stvorio Food Chain Magnate.

Ovo izdanje će biti dostupno samo putem kampanje na Gamerfound platformi. Izdavači nemaju planove za masovno štampanje ove verzije za prodavnice . Sem ovog specijalnog izdanja, Splotter je otvorio narudžbine za štampanje novog tiraža originalne igre, koji je planiran da stigne početkom iduće godine.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.