Industry

Objavljen program za festival Tandara Mandara 2

Posle probnog izdanja prošlog septembra, festival stripa i društvenih igara Tandara Mandara sprema svoje drugo izdanje.

I ove godine festival će okupiti bitna imena sa domaće stripske i tabletop scene (među kojima je i vaš najdraži portal), sa tribinama i zanimljivim dešavanjima, a sve će se to dešavati 9. i 10. septembra u trajanju od 13:30 do 21 časova. Lokacija je ovoga puta Dorćol Platz (Dobračina 59b, Beograd). Iako se festival preselio, glavni postulat – besplatan ulaz za sve posetioce – važi i dalje.

Program je objavljen na zvaničnoj Instagram strani, a vaš Pitchwise će i ovoga puta održati tribinu. Doduše, malo drugačijeg formata, jer ćemo vas provesti kroz istoriju društvenih igara i osvrnuti se na naslove koji su ostavili najveći pečat na istoj, kao i šta nam je to donelo kasnije u moderne društvene igre. Tribina je zakazana za nedelju, 10. septembar, sa početkom u 18:30 časova.

Naravno, sadržaj za ljubitelje društvenih igara će upotpuniti i domaći izdavači okupljeni pod zastavom Serbian Tabletop Guild, kao i domaći distributeri i prodavnice koji će na festivalu imati izložene svoje novitete koje, normalno, možete pazariti na licu mesta i radosno zaigrati. Čuli smo da će biti i nekih ekskluziva i najava 😉 Takmičarski nastrojeni igrači će moći da se oprobaju na Ticket to Ride i Patchwork turnirima koje organizuje klub Groot.

Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte u nastavku, a mi se opet vidimo predstojećeg vikenda!

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Industry, News

Tagged as:

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.