Boardgames

Pajtonovci dolaze u Zombicide

Vaš kalendar vas ne laže, ovo nije preuranjena prvoaprilska šala. Zaista ćemo videti Leteći Cirkus Montija Pajtona kao ekspanziju za Zombicide.

Neko u CMON je očigledno zagriženi fan Pajtonovaca, jer sledeća ekspanzija za njihov najveći hit donosi čitavu plejadu likova koje smo viđali u Monty Python skečevima. Pun naziv ove ekspanzije je Monty Python’s Flying Circus: A Rather Silly Expansion, a trenutno je u pretprodaji na CMON sajtu, sa očekivanim izlaskom u slobodnu prodaju tokom aprila 2024. godine.

Nešto sasvim drugačije što će ova ekspanzija doneti je nova blesava misija, a u kutiji se nalazi preko dvadeset minijatura među kojima su Pajtonovci u kostimima i pozama iz svojih najčuvenijih uloga – ministarstvo blesavog hoda, drvoseča koji je okej, paklene bakice, šamaranje ribom i drugi. Interesantno, u ulogama su i preživelih i “zombija” (samo blefiraju, ne brinite). Da, tu je i ona čuvena noga iz animacija. Blesavo, skroz.

Ovo zadovoljstvo košta tričavih 50 jedinica američke konvertibilne valute, a kao FOMO bonus svi koji daju svoj mukom stečeni novac pre kraja pretprodajnog perioda dobijaju i kutiju Gambija (sa sve minijaturnim ciglama). Šta da vam kažemo, ovo deluje kao obavezna kupovina, a čak i da ne mirišete CMON i Zombicide obavezno posetite sajt jer je nešto najurnebesnije što smo videli ove godine.

I ne zaboravite – niko ne očekuje špansku inkviziciju!

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.