Boardgames

Fantasy Flight Games najavio Marvel D.A.G.G.E.R.

Ovog leta ćemo, ponovo, biti superheroji, zahvaljujući Fantasy Flight Games.

Fantasy Flight Games i Asmodee su najavili novu kooperativnu društvenu igru Marvel D.A.G.G.E.R. . Smeštena u svet Marvelovih superheroja, igra će zaokupiti pažnju igrača koji će birati između 20 poznatih heroja za uspešno obavljanje misija, borbe sa zlikovcima i spašavanje sveta od neshvaćenih superheroja negativaca.

Marvel D.A.G.G.E.R. društvene igre Pitchwise.net

Marvel D.A.G.G.E.R.

Marvel D.A.G.G.E.R. je igra koja se fokusira na timski rad i koršćenje komboa za rešavanje problema. Svaki heroj ima svoj jedinstveni set veština i način igranja. Kako odmiče igra tako ćemo i skupljati karte koje će podržavati veštine izabranih heroja kao i karte koje omogućavaju raznorazne komboe pri udruživanju heroja. Pored biranja heroja, biraćemo i aspekt heroja, kojih ima 6. To znači da je moguće igrati 120 različitih kombinacija za svakog heroja.

Marvel D.A.G.G.E.R. će biti dostupna u prodavnicama tokom juna ove godine. Do tada se moramo strpeti da vidimo kako će sve navedeno funkcionisati.

Sem ovog naslova Fantasy Flight Games ima i LCG sa Marvelovim superherojima, Marvel Champions i igru sa minijaturama Marvel: Crisis Protocol koju za ovu kompaniju radi Atomic Mass Games.

Sa druge strane CMON takođe ima ugovor sa Marvelom i uspešno je objavio Marvel United. O popularnosti igre dovoljno govori i činjenica da je ekspanzija Marvel United: X-Men dospela na listu Top 10 najfinansiranijih Kickstarter projekata 2021. godine.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.