Boardgames

Heroes 3 društvena igra prikazana na Essen Spiel 2022

Još jedna od veoma očekivanih društvenih igara imala je svoju premijeru na Essen Spiel sajmu.

Pre nekoliko godina, Archon Studio nam je prikazao Wolfenstein društvenu igru. U međuvremenu, ovaj izdavač je znatno porastao. Objavili su Masters of the Universe igru sa minijaturama koja se pokazala jako uspešna, a uspeli su da nabave licencu za još jednu adaptaciju video igre – legendarne Heroje 3.

Pa, kako izgleda Heroes of Might & Magic 3 na tabli? Bogato, ukratko. Kutija krcata heksovima, minijaturama, kockicama i svim onim divnim likovima, stvorenjima i magijama kojih se sećamo iz video igre. Ima i tri varijante igranja, kako su nam je izdavač objasnio, uključujući razne scenarije i solo igranje. Istina, u kutiji ne dolazi baš svaki grad i fakcija koje smo viđali na ekranima, ipak nešto mora da se ostavi za ekspanzije.

Iskoristili smo zato priliku i da uhvatimo nekoliko kadrova sa sajma, usnimimo detalje i malo sam tok igre dok smo pričali sa predstavnikom Archon Studio. Kao i njihove prethodne igre, Heroes 3 će biti kickstarter izdanje a na toj platformi se pojavljuje uskoro – 21. novembra.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.