Boardgames

Feuerland Spiele najavio Terra Mystica: Big Box

Terra Mystica i ekspanzije uskoro stižu u velikom pakovanju za izdržljivije police.

Feuerland Spiele je najavio da se sprema veliko izdanje igre Terra Mystica. Terra Mystica: Big Box sadrži novo štampanje osnovne igre kao i dve ekspanzije: Fire & Ice i Merchants of the Seas. Za ljubitelje ove igre ovo je sjajna vest jer će sve sada biti na jednom mestu u jednoj velikoj kutiji koju možete koristiti i kao stoper za vrata.

Budući da je solo igranje u poslednje vreme sve popularnije, da bi ovaj klasik ispratio trendove, zadužio je Automa Factory da napravi solo mod ove igre. Budući da je ovaj studio poznat po ovim kreacijama ne sumnjamo da će solo igranje biti dobro, skoro kao igranje sa prijateljima.  Solo mod će takođe doći i kao zaseban proizvod pod nazivom Terra Mystica: Automa Solo Box.

Terra Mystica

Terra Mystica

Terra Mystica je delo Jensa Drogemulera i Helge Ostertag. Prvi put je objavljena 2012. godine a njene ekspanzije Fire & Ice je štampana 2014. godine a Merchants of the Seas 2019. godine.  Osvojila je mnogobrojne nagrade uključujući Meeples Choice 2013. godine, Golden Geek Game of the Year i Best Strategy Game 2013. godine. Neki ljubitelji društvenih igara je smatraju i jednom od najuticajnijih igara u prethodnoj dekadi. Tokom 2018. godine objavljeno je i digitalno izdanje igre.

Terra Mystica: Big Box će biti pušten u prodaju 3. maja 2022. godine sa cenom oko 140 eura. Terra Mystica: Automa Solo Box će imati preporučenu cenu od 20 eura.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.