News

Stigla je prva epizoda nove sezone Prvo rolaj pa onda misli podkasta

Ekipa je ponovo na okupu i spremna je da vas zabavi i podstakne na igranje novih društvenih igara.

Posle duže pauze redakcija vašeg omiljenog sajta za društvene igre se okupila i pokrenula treću sezonu podkasta Prvo rolaj pa onda misli. Sa vama su ponovo Danko, Bojan i Veljko i pričaju o društvenim igrama, hobiju i pratećim temama.

U prvoj epizodi slušaćete između ostalog  razgovor o domaćim izdavačima, izdanjima na srpskom jeziku i najavljenim lokalizacijama.  Glavna tema su bile igre za dvoje obojeno februarskim Svetim Trifunom / Danom zaljubljenih. Bavili smo se igrama koje su kreirane za više igrača ali jako dobro funkcionišu i u dva igrača. Tu je i lagana debata o tome da li je bolje lokalizovati neke starije igre ili se baviti najviše novim naslovima. Tokom podkasta pomenuli smo Lost Ruins of Arnak, Break the Code, Pax Rennaissance, Jaipur, Wingspan, Terraforming Mars, Everdell i mnoge druge igre.

Ako imati neku temu vezanu za društvene igre i hobi koju bi ste želeli da obradimo i popričamo o njoj, preporučujemo da se pridružite našem Discord serveru ili ostavite komentar. Prijatno slušanje dok se sprema nova epizoda!

Prvo rolaj pa onda misli Podcast slušajte i na iTunes, Deezer i Spotify.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

1 reply »

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.