Redakcija

Ko je stvorio Pitchwise.net i ko stvara u njemu?

Sigurno se pitate ko je dovoljno lud da pokrene portal posvećen društvenim igrama. Vreme je da vam otkrijemo ko stoji iza ove supertajne organizacije.

Veljko Vuković Velijah – glavni i odgovorni urednik

TwitterYoutube

Pokrenuo sajt, platio domen i lupio šakom o sto kada je trebalo prelomiti da na Balkanu neko počne da piše o društvenim igrama. Obično igra Brass, Citadels i Twillight Struggle, a kada je društvo zauzeto pokušava da svog mačka Pabla nauči kako se igra Jaipur. Do sada je samo jednom izgubio od njega.

Bojan Jovanović GrgoljBlaster – urednik

TwitterYoutube

Škraba, lektoriše i administrira organski lateralni rič Pitchwise članaka od proleća 2017. godine. Voli jagode i po opredeljenju je Ultra-štrumpf. Obećao je da će prestati da kupuje FFG igre… nakon sledeće ekspanzije.

Danko Petrović Balder – autor

Pre svega eurogejmer, mada je spreman da proba svaku igru koja mu padne šaka. Otac i programer. Ima poseban fetiš prema farmama i srednjevekovnoj tematici. Mnogo voli da iznosi svoje mišljenje o igrama, zanimalo to druge ili ne.

Ranko Trifković Ranko – autor

Twitter

Legendarna figura u svetu RPG igara na Balkanskom poluostrvu. Pisao za mnoge magazine, održao mnoga predavanja, učestvovao u mnogim projektima. Zvuči važno kao što i jeste, a najvažnije je da na ovom sajtu vrši kontrolu kvaliteta RPG izdanja, približava vam i pomaže da zaplovite raznim fantastičnim svetovima. Još uvek traga za svojim…