Boardgames

Lost Ruins of Arnak dobija ekspanziju

Hrabri avanturisti će uskoro imati razlog da se vrate u Arnak i istraže nove lokalitete.

Czech Games Edition upravo je najavio prvu ekspanziju za svoj prošlogodišnji hit Lost Ruins of Arnak, avanturističku društvenu igru koja kombinuje postavljanje radnika sa sastavljanjem špila karata. Ekspanzija nosi naslov Expedition Leaders i unosi dozu asimetričnosti u Arnak.

Naime, igrači će birati između šest vođa ekspedicije, svaki sa drugačijim početnim špilom, sposobnostima i načinom igranja. Pored špilova i tabli za igrače, novina su i nove table istraživanja kojima se može zameniti ona iz originalne igre. Tu su naravno i dodatne karte za špilove sa predmetima i artefaktima kako bi se otvorilo još zabavnih kombinacija i strategija.

Lost Ruins of Arnak: Expedition Leaders izlazi u oktobru tokom Essen Spiel sajma, a malo kasnije će se naći i u slobodnoj prodaji. Takođe, igra je nedavno dobila solo mod, tj. kampanju koju možete besplatno preuzeti sa zvaničnog sajta.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.