News

Ticket to Ride Europe slavi 15. rođendan sa specijalnim izdanjem

Ticket to Ride Europe 15th Anniversary Edition obećava raskošno putovanje kroz Evropu.

Ko bi rekao da je prošlo 15 godina od kada smo prvi put spuštali šarene vagone vozova po Evropi, trudeći se da napravimo najdužu trasu. Pravi moderni klasik, Ticket to Ride Europe, je objavljen 2005. godine i od tada je nezaobilazna stanica za sve ljubitelje društvenih igara. Od onih koji se po prvi put susreću sa ovim hobijem do iskusnih igrača, ova igra je i dalje izvor dobre zabave i redovan je prizor na stolovima u domaćim klubovima društvenih igara kao i u privatnim kolekcijama.

Nakon jubilarne edicije Ticket to Ride za njen 15. rođendan, isti tretman će dobiti i Ticket to Ride Europe. Ticket to Ride Europe 15th Anniversary Edition izdanje će sadržati osvežene elemente igre (tunele, trajekte i železničke stanice) i deluks komponente. Mmmm, deluks …. Svi vagoni i stanice će biti fino i detaljno izliveni i dolaze u metalnim kutijicama. Čak je i tabla za igranje, da ne kažem Evropa, dobila fejslift. U ovom izdanju će biti okupljene i sve destinacijske karte koje su do sada objavljene u ekspanzijama.

Ticket to Ride Europe pripada seriji igara Ticket to Ride koju je dizajnirao Alan R. Mun a izdaje Days of Wonder. Šarena, pristupačna, zanimljiva i kompetitivna, ova igra je brzo počela da se prodaje kao alva. Nakon toga usledile su ekspanzije i dodaci.

Ne sumnjamo da će mnogi započeti svoje kolekcije društvenih igara sa ovim izdanjem. Ticket to Ride Europe 15th Anniversary Edition se u prodavnicama očekuje tokom proleća,

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.