News

Osvežite svoje D&D avanture uz novi Humble Bundle

Lako je ostati bez ideja čak i kada igrate toliko dugovečan sistem kao što je Dungeons & Dragons. Svakome može da se desi.

Ponestane vam priča, mapa, sporednih likova i još koječega. E pa, upravo za takve prilike Humble Bundle je pripremio paket naziva RPG Book Bundle: 5th Edition Dungeon Extravaganza. Kao što je iz naslova jasno, ovo je sadržaj kompatibilan sa petom edicijom Dungeons & Dragons, a među gomilom fajlova nalaze se kampanje, avanture, mape, vodiči kroz birtije Forgotten Realmsa i neizbežni krkanluk u njima. Vrlo šareno.

Minimalno je potrebno dati jedan evro-dukat i za isti dobijate pomenuti vodič kroz kafane, 6 avantura i komplet ostrvskih mapa. Imate li u novčaniku 7 evra, paket možete proširiti sa još tri kompleta mapa, još jednim vodičem za dobru klopu (priznajem, gladan sam dok ovo pišem), 5 novih epskih avantura-kampanja i dva vodiča sa novim lokalitetima. Na kraju se možete “otvoriti” za kompletan paket koji, pored svega pomenutog, sadrži i Lost Lands komplet, knjige Amazing Adventures uz koje možete modernizovati RPG, knjige uvodnih priča o tome kako se družina upoznala, knjigu sa stvorenjima iz snežnih predela i jedan kuvar. Sve to će vas koštati fantastičnih 12,33€ odnosno oko 1500 dinara.

Paket je u prodaji još 18 dana, a ako još niste upoznati sa čarima RPG-a, pročitajte naš vodič kako naučiti RPG.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: News, RPG

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.