Boardgames

Wonder Woman društvena igra stiže uz novi film

Bioskopi se polako ponovo otvaraju, filmska sezona se nastavlja, a sa novim filmovima dolaze i licencirane društvene igre. Još ako su superheroji u pitanju, tim zanimljivije.

A upravo takva jedna igra nas očekuje ove zime. Paralelno sa premijerom filma Wonder Woman 1984 biće objavljena i istoimena društvena igra. Kako je u pitanju zvanično licencirani proizvod koji prati film, sve ilustracije su direktno preuzete iz istog, sa Gal Gadot na naslovnici.

WW84: Wonder Woman Card Game potpisuje izdavač Cryptozoic Entertainment, koje sigurno znate po brojnim licenciranima igrama. U ovoj igri za 2-4 igrača, bićete u ulozi naslovne heroine i svojim špilom karata joj pomagati da pobedi što više neprijatelja. Karte predstavljaju nekoliko akcija (udarac, blok, laso i sprint), a odigravaćete ih u zavisnosti od toga kojim potezima se može pobediti trenutni protivnik. Svakom pobedom spasićete određeni broj civila i, logično, igrač koji spasi najviše ljudi je pobednik.

Igra će se naći u prodaji do kraja godine, sa očekivanom maloprodajnom cenom od oko 20 evra. Želite malo ozbiljniju Wonder Woman igru? Ravensburger je ranije ove godine objavio Wonder Woman: Challenge of the Amazons.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.