Industry

Five24Labs postao Poketto

Poketto

Poketto

Firma Five24Labs nastavlja tradiciju stvaranja kvalitetnih džepnih igara pod novim imenom.

Rejčel Blaske, CEO firme Five24Labs, je objavila da je kompanija promenila ime i brend identitet i da se od sada zove Poketto. Ova kompanija je postala poznata po seriji igara koje su nisu velike i staju u limenu kutijicu za pepermint bonbone. To su Mint Delivery, Mint Works i Mint Cooperative. Blaske je objasnila da je novo ime mešavina japanske reči “poketto” (džep) i španske reči “pequeño” (mali), sa ciljem da naglasi da je reč o malim, džepnim, portabl igrama.

“Novi Poketto brend je zadržao kompanijin fokus na zabavnim, portabl igrama dok otvara vrata za nove proizvode van Mint serije igra. Naš novi identitet pokazuje kako su naše igre spremne da putuju sa vama i kako će povesti igrače na velika putovanja u malim pakovanjima.” navodi se u izjavi za medije.

Na slici za novinare nalaze se 3 nove kutije označene znakom pitanja, a izdavač navodi da ni jedna od njih nije Mint naslov. Kompaniji želimo puno uspeha sa novim igrama i ostaje nam da vidimo koji su to naslovi.

Da li ste igrali neku igru iz Mint Series? Koja vam je omiljena igra iz Mint Series igara? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Categories: Industry, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.