Industry

Erik Lang napustio CMON

Erik M. Lang

Erik M. Lang

Posle 3 godine za kormilom kompanije CMON, poznati dizajner se vraća freelance radu.

Harizmatični autor društvenih igara Erik M. Lang je odstupio sa mesta direktora dizajna društvenih igara u CMON Ltd. On je od danas freelance dizajner koji će se, kako navodi, baviti svojim projektima i aktivizmom. Lang je kompaniju ostavio sa dogoročnim planom. “Tokom prethodnih nekoliko meseci, pripremili smo dugoročni plan igara koje će biti objavljene i koji sadrži neke sjajne naslove koji će biti profitabilni dugi niz godina.” rekao je poznati dizajner. “Mislim da je sada pravo vreme za mene da se vratim svojim korenima; da se fokusiram na pravljenje igara i javno zagovaranje za naša fantastičan hobi.”

Erik M. Lang se pridružio CMON Ltd. početkom 2017. godine, posle 20 godina uspešne karijere kao freelance dizajner za mnogobrojne top kompanije.  Lang je započeo mandat u CMON sa sada već legendarnom Kickstarter kampanjom za Rising Sun. A za kraj je sa izdavačem nedavno lansirao Marvel United i priveo kraju Kickstarter kampanju za Ankh: Gods of Egypt koja završava Lengovu trilogiju ugara. Iz CMON fabrike se očekuje još nekoliko njegovih naslova među kojima su i stona adaptacija Cyberpunk 2077, Blood Rage nastavak i porodična igra sa Majk Eliotom, sa šifrovanim imenom Barrage.

Da li volite igre koje je dizajnirao Erik M. Lang? Koja vam je omiljena? Koja vam je bez veze? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Categories: Industry, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.