News

Zaigrajte Dungeons & Dragons u League of Legends svetu

Rekli su da je Infinity War bio najveći crossover ikada. O, kako su se prevarili…

Iz nekoga razloga, League of Legends je sada igriv kao kampanjski modul za Dungeons & Dragons. LoL, znate, popularna MOBA video igra iz Riot Games, ona gde klikćete na kripove da izbace dukate, jurite na Barona i komentatori urlaju PENTOKIRO dok esports publika divlja. Ta igra.

Legends of Runeterra: Dark Tides of Bilgewater je besplatna elektronska knjiga koja vas, kroz pet poglavlja, uvodi u svet League of Legends. Upoznaćete rase, klase i karakondžule koje ćete sretati kroz kampanju. Lokacija je naslovni grad Bilgewater, gusarska luka iz koje potiču heroji Miss Fortune i Gangplank, ujedno i dvoje “šefova” koje ćete morati da pobedite u ovoj kampanji. Ljubiteljima digitalnog predloška će sigurno biti zabavno da pronađu sve reference, ali i to što su pomenuti gusari verno preneti, sa svim magijama koje imaju u LoL-u.

Za igranje će vam biti potrebna osnovna knjiga za Dungeons & Dragons 5th edition i to je otprilike to. Samo još treba skoknuti na D&D Beyond odakle se preuzima knjiga. Inače, ovo nije prvi izlet D&D franšize u druge svetove. Prošle godine je tako bila objavljena Rick & Morty avantura.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.