Games

Digitalni Game of Thrones izlazi ove jeseni, prijavite se za betu

Zima je došla i prošla, pozdravili smo se od televizijskog Vesterosa, pa nam ostaje samo onaj bez struje, analogni.

Ipak, nemojte gasiti svetlo još uvek, jer je Asmodee upravo najavio da digitalno izdanje A Game of Thrones: The Board Game izlazi u trećem kvartalu ove godine. U prevodu na srpski – na jesen! Na ovoj video igri veliki izdavač radi u saradnji sa studiom Dire Wolf Digital, koji su već stari vukovi (haha!) kada su u pitanju digitalne društvene igre za PC.

Gejmotron na struju je dobio i Steam stranu na kojoj možete videti prve slike iz igre i, moramo priznati, ovo izgleda poprilično dobro. Kako je ipak originalna Game of Thrones društvena igra zahtevala baratanje brojnim informacijama, drago nam je da vidimo da je interfejs dobro odrađen i da se na animiranoj mapi lako vidi ko je gde i šta se tačno dešava. Igra će podržavati kako lokalno, tako i online igranje do 6 igrača, uz AI protivnike ako zafali glava, a moći će da se igra na Windows i Mac operativnim sistemima. Planova za konzolno i mobilno izdanje, za sada, nema, kao ni nagoveštaja koliko bi ovo zadovoljstvo moglo da košta.

Ali, imate priliku da zaigrate ovu igru ranije. Možete se prijaviti za betu i tako već sada isprobati kako izgleda digitalni Vesteros. Biće vam potreban Asmodee Digital nalog. A možete pogledati i trejler za igru:

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.