Games

Awaken Realms najavio Nemesis video igru

Nemesis franšiza nastavlja da grabi ka još široj publici.

A sada jedna potpuno neočekivana vest. Iako Kickstarter kampanja za Nemesis Lockdown još nije završena, Awaken Realms ima u rukavu još jednu igru iz ove horor franšize. I to ne društvenu igru, već PC igru koju razvija u saradnji sa Ovid Works. Nemesis: Distress će atmosferu pokušati da učini još jezivijom, tako da drž’te gaće pre nego što pogledate trejler.

Ovo inače neće biti direktna adaptacija popularne društvene igre već klasični horor sa pogledom na užase iz perspektive prvog lica. Veliki naglasak je na online igranju, gde će svaki od igrača imati neki tajni zadatak koji može uključivati i totalnu sabotažu i eliminaciju posade svemirskog broda. Svaka partija traje oko 40 minuta, tokom kojih ćete doživeti čistokrvni sci-fi horor kao u Alien filmovima, samo što nećete moći da pokrijete oči kada postane previše strašno. Osim tajnog zadatka koji će biti ponuđen iz poveće baze misija, svaki igrač bira i klasu svog lika, tako da će iskustvo igranja svaki put biti drugačije. Ima tu i elemenata survival igara i puno akcije, sa naglaskom da ne možete tek tako oprašiti po drugima igračima. Nekada neće ni biti izdajnika, ali za svaki slučaj motrite na kolege.

Nemesis: Distress za sada nema najavljen datum izlaska, a može se preorderovati za 15 dolara kroz Nemesis Lockdown kampanju. Igru takođe možete dodati na Steam wishlist i proveriti koliko će biit zahtevna. A sada stavite slušalice i pustite trejler:

Koja je vaša omiljena horor igra? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.