News

Objavljen program i spisak zvanica za D&D Live 2020

Dungeons & Dragons Live konvencija se uveliko sprema za svoje prvo virtuelno izdanje.

Wizards of the Coast je najavio da će D&D Live biti održan od 18. do 20. juna. Ovo će biti online događaj na kome će biti objavljeni planovi za novu godišnju priču koja će prožimati nova izdanja. A biće tu i zvezda iz filmske industrije kao i iz cirkuzantske, tačnije kvazi rvačke (WWE).

U saopštenju se navodi da će fanovi biti obasuti informacijama o novom svetu i priči koja će pratiti nove proizvode. Tokom trodnevnog okupljanja biće nekoliko živih igračkih sesija koje će oko stola okupiti zvezde gorepomenutog “rvanja”: Ksavijer Vuds, Tajler Briz, Ember Mun, Aleksa Blis i Dio Madin. Ekipa bez grama sala će 20. juna imati sesiju sa glavnim dizajnerom D&D pravila Džeremijem Krafordom koji će biti u ulozi GMa.

Glumica Debra En Vul, koja je imala svoju emisiju na Geek & Sundry, pod imenom Relics and Rarities, će voditi grupu glumaca kroz avanturu u fantazijskom svetu koji se ne razlikuje mnogo od našeg i kome je potrebno spasavanje. Za stolom će, 18. juna,  biti Emi Eker (Angel), Džanina Avankar (True Blood, The L Word), Metju Lilard (Scream, Hackers) i Sem Ričardson (Veep). Glavni pisac Dungeons & Dragons izdanja, Kris Perkins, će takođe imati svoj sto i svoju avanturu. Nju će odigrati i odglumiti Feliša Dej, Bret Gelman, Majtrej Ramakrišnan i Martin Star.

Biće tu još stolova, avantura, estradnih i filmskih zvezda, konfeta, pompe, dževe i ponekad usiljenog smeha zarad promovisanja Dungeons & Dragons i novih izdanja koja nas očekuju u narednih godinu dana. Kolega Bojan Jovanović misli da sledi povratak Forgotten Realms kampanjskog sveta zbog blizine izlaska Baldur’s Gate 3. Naš rezidentni ekspert za RPG igre, Ranko Trifković, je tužan što će proći još koja decenija do povratka Spelljammera ili Birthrighta.

U svakom slučaju pogledajte video koji najavljuje ovaj događaj i u komentarima nam ostavite vaša predviđanja za D&D Live.

Šta očekujete od D&D Live događaja? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.