News

Relics and Rarities stiže na Geek & Sundry

Debra En Vol će postati Dungeon Master u najnovijem Dungeons & Dragons šou, koji kreće 2019.godine.

Geek & Soundry je najavio Relic & Rarities, novu emisiju koju ćemo premijerno videti na njihovoj striming platformi Alpha u februaru 2019. godine. Voditelj ovog programa biće gospođica Vol, zvezda skoro otkazane serije Daredevil. Ona će biti DM u potpuno novoj D&D kampanji koja je smeštena u svet koji je kompletno kreiran od strane mlade glumice.

Gđica Vol je poznata kao D&D entuzijasta i često je iznosila u javnost svoje avanture dok je igrala ovaj RPG, na snimanju Daredevila i pre toga True Blood. Ona se pojavila u jednoj epizodi D&D live play serije Force Gray, kao igrač, i kao DM u one-shot avanturi tokom Dungeons & Dragons Stream of Many Eyes događaja.

Postavu ove serije čine: Tomi Voker (Daredevil, Henry Danger), Džulia Denis (Lofty Dreams, What Would You Do), Jasmin Bular (Starter Kit: Vampire the Masquerade, Twitchov ThatBronzeGirl) i Ksander Dženeret (King of Nerds, Sagas of Sundry). Svaka epozoda će imati i jednog poznatog gosta.

Relic & Rarities je opisan kao “delom proceduralni” šou u kome će se rešavati neko ubistvo. U priču je uključeno i zlo predskazanje koje će igrači pokušavati da zaustave.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.