Games

Novi Humble Bundle donosi Terraforming Mars i Armello

Terraforming Mars društvena igra

Volite li da rolate kockice i da se kartate u udobnosti svog računara, ovaj paketić igara nikako ne propustite.

Humble Digital Tabletop Bundle 2 je upravo lansiran na Humble Bundle sajtu, a u istom možete naći nekoliko “digitalni karton” društvenih igara koje nisu baš toliko često na popustima. Glavna zvezda je, bez sumnje, Terraforming Mars, digitalna adaptacija hit društvene igre koja je redovno čak 20 evra, a ovde je možete kupiti znatno jeftinije. I to upakovanu sa još nekoliko sjajnih naslova.

Koliko tačno jeftinije? Već za 1€ vaši su “rudnik soli” Gremlins Inc, kao i kartaška igra Reigns sa nastavkom Reigns: Her Majesty. Poslednje dve mnogi opisuju kao Tinder za prestolonaslednike, a svakako su igre uz koje ćete se valjati od smeha. Ranije pomenuti Terraforming Mars se nalazi u skupljem paketu, po prosečnoj ceni od 4.5€, zajedno sa takođe sjajnom igrom Armello i For The King. Naravno, dobijate i igre iz jeftinijeg paketa. Na kraju, ako izdvojite 9€, pored svih ovih igara dolazi i Slay The Spire. U pitanju je avanturistička igra gde se nivoi nasumično generišu, a vaš dijapazon magija i drugih poteza dolazi kroz deckbuilding momenat. Veoma zabavna igra koja je pokrenula novi talas kartaških igara na PC-u.

Sve ove igre dolaze kao odvojeni Steam ključevi, što znači da možete podeliti paket sa drugarima ako već imate neke od igara. Takođe, sve rade na Windows, Linux i Mac operativnim sistemima (sem Terraforming Mars koji je trenutno dostupan samo za Windows). Ovaj Humble paket je u prodaji do 10. marta.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.