News

Ugrabite Lord of The Rings RPG knjige pred fajront

Reče Gandalf jednom da čarobnjak nikad ne kasni, a sad je došao na vreme pred poslednju turu Lord of the Rings RPG-a.

Cubicle 7 će uskoro ugasiti Lord of the Rings RPG, ali pre toga svi imamo priliku da poprilično povoljno nabavimo digitalna izdanja svih osnovnih i pratećih knjiga. Novi Humble Paket je u stvari repriza onog sa kraja prošle godine, ponovo podeljenog na tri cenovna nivoa, ali sa vrlo finim i okruglim cenama. Dakle, bez kerefeka sa srednjom prosečnom cenom i sličnim bahanalijama.

Jedan dolar vas odvaja od osnovne knjige Adventures in Middle-Earth Player’s Guide, avanture The Eaves of Mirkwood i dodatka Rhovanion Region Guide. Odlučite li da izdvojite osam dolara za pazar, pored pomenutih knjiga dobićete i Mirkwood kampanju, Loremaster’s Guide knjigu kao neizostavnog saputnika ako želite da se oprobate kao GM, ali i avanture The Road Goes on i Wilderland. Za one sa dubljim novčanikom, kompletan paket košta 15 dolara i u njemu vas očekuje još pet dodatnih knjiga – Erebor Adventures, Lonely Mountain Region Guide, Bree-Land Region Guide, Eriador Adventures i Rivendell Region Guide.

Sve knjige dolaze u PDF formatu, a ovaj Humble Bundle je u prodaji do 17. februara. Uz svaku kupovinu vas očekuje i kupon za 30% popusta na proizvode u Cubicle 7 online prodavnici. Što se budućnosti Adventures in Middle-Earth tiče, još uvek je sve nejasno.

Kada smo već na temi povoljnih paketa, novi Humble Choice paket donosi Pathfinder Kingmaker i deckbuilding igru Book of Demons pored još nekoliko indie hitova.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.