Games

Pazarite društvene igre na zimskoj Steam rasprodaji

steam winter sale 2019

Ušli smo u prazničnu nedelju, a to označava i finalne rasprodaje na prodavnicama video igara.

Steam, očekivano, predvodi sve spiskove sa rasprodajama jer je pre nekoliko dana lansirao ogromni Winter Sale. To je propraćeno mini igrom u kojoj dobijate novčiće i kupujete razne đinđuve za vaš Steam profil – od ikonica za chat do kompletnog novogodišnjeg renoviranja profila – ali takođe možete ugrabiti i kupon za 4,5€ popusta kada sakupite 5000 novčića (1€ je 100 novčića). Ukoliko vas to sve ne interesuje i samo biste da uštedite na digitalnim društvenim igrama, dobra vest je da je praktično sve na popustu.

Samim tim, nemamo dovoljno prostora da baš sve izlistamo, a i kako ne bismo ponavljali ranije preporuke (Armello, Armello i još jednom Armello! prim. ur.), skrenućemo pažnju na prodavnice izdavača sa linkovima ka istim. Asmodee Digital je svoja izdanja i ekspanzije stavio na popuste od 25% do 75%. Sniženja uključuju i Gloomhaven. Na Nomad Games prodavnici popusti se takođe kreću do 75%, sem za Love Letter i nedavno objavljenu igru Cat Lady koje nisu na sniženju. Acram Digital izdanja su na minimum 40% popusta, dok CGE Digital nudi 40% popusta na Galaxy Trucker. A ako ste raspoloženi za dobri stari Ratni Čekić (sa ili bez 40k sufiksa), Warhammer igre možete naći na popustima koji se kreću i do 80%.

Za ostale popuste pogledajte koje sve društvene igre za PC Steam ima u ponudi. Steam zimska rasprodaja traje do 2. januara.

Planirate li da obradujete sebe ili voljene društvenim igrama nemojte propustiti naš vodič za kupovinu, a takođe se prijavite i za novogodišnji giveaway u kome poklanjamo Azul i Catan.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.